Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Tevens geeft u bij het plaatsen van een bestelling en/of reservering toestemming aan Diverse Nederland om uw persoonsgegevens te gebruiken conform onze Privacy Statement.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Tevens geeft u bij het plaatsen van een bestelling en/of reservering toestemming aan Diverse Nederland om uw persoonsgegevens te gebruiken conform onze Privacy Statement.

Diverse & Fitness: De reis naar een ideale body

De reis naar een ideale body

 

Anno 2019 is iedereen bezig met het verbeteren van het uiterlijk.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij de mogelijkheden aanbieden, welke zeer interessant zijn voor je bedrijf.
Wie wil er nu geen gebruik kunnen maken van behandelingen, die exclusief worden aangeboden op hun club!

Wij bieden drie pakketten aan voor onbeperkt aantal behandelingen.

De Pascaud Contour behandelingen: Body Contour
Diverse Nederland is als enige instituut in Capelle aan den Ijssel die tegen een betaalbare prijs huidverbetering en lichaamsverbetering biedt middels de Pascaud Contour apparaat. Tevens is dit apparaat genomineerd voor de Professional Beauty Product of the Year Award. In april 2019 heeft dit apparaat een prijs gewonnen voor het beste apparaat! De behaalde resultaten zijn verbluffend! Binnen 6 weken én 10 behandelingen is het mogelijk om een maat af te slanken en strakker te worden.

De Pascaud contour stimuleert de vetstofwisseling. Het lichaam breekt het vet dus op een natuurlijke manier af zoals dat ook wordt gedaan met het sporten. Daarnaast vindt er een sterke drainage plaats, om het overtollige vocht uit het weefsel af te voeren. Het mag voor zich spreken, dat de combinatie met sport hierin zeer belangrijk is. De voordelen van de Pascaud Contour behandeling effect worden hiermee optimaal versterkt!

Diverse Nederland Pakketten

Om de klanten van optimale resultaten voorzien, bieden wij 3 pakketten aan:

  1. Onbeperkt aantal behandelingen voor de Small waist & Rug (incl. lovehandles)
    Afvallen op je heupen is niet zo eenvoudig. Met deze body treatment krijg je na enkele behandelingen een smallere taille, zonder dat je een operatie moet ondergaan. In minder dan een uur heb je slankere heupen! Deze body treatment zorgt ook voor het aanpakken en wegwerken van de love handles, zonder dat er een operatie aan te pas komt.
  2. Onbeperkt aantal behandelingen voor de Brazilian Butt Lift
    Deze body treatment zorgt voor de brazilian butt lift effect. De billen worden ronder en de huid wordt verstevigd. Door de speciale vacussage nemen de billen in omvang toe. Dit effect wordt versterkt door weekelijks de bilspier te trainen. Om het beste resultaat te behalen wordt geadviseerd om de behandeling 2 keer per week te ondergaan.
  3. Onbeperkt aantal behandelingen voor de Cellulitis vermindering
    Deze body treatment zorgt voor cellulite verbetering. Na een behandeling zijn de resultaten direct zichtbaar. Het lichaamsvet wordt afgebroken en afgevoerd door het lichaam. Om het beste resultaat te behalen wordt geadviseerd om de behandeling 2 keer per week te ondergaan.

Voordelen

Hoe ideaal is het om je klanten een extra ondersteunende middel aan te bieden voor het behalen van hun body goal? Door met ons een samenwerking aan te gaan, kunnen wij dit in gang zetten. 

Hebben wij je interesse gewekt? Dan gaan wij graag met je in gesprek. Neem contact op via ons contactformulier of stuur een email naar info@diversenederland.com

WordPress Theme built by Shufflehound.
© 2018 by Diverse | All rights reserved | Made by VM